Štampamo, dizajniramo i projektujemo.

Kvalitetom čuvamo stare klijente i stvaramo nove.

______________

U Vizartisu je mogućnost greške svedena na minimum.
Kako biste i vi dobili besprekoran završni proizvod, prepustite našim stručnjacima da se pobrinu za njegovu izradu od samog početka.
Pripremanje fajlova može biti komplikovano, ali za nas je rutina. Dok drugi brinu, Vizartis veruje u stručnost svojih saradnika.
Ukoliko želite sami da pripremite svoje fajlove, pročitajte uputstvo koje smo spremili, kako bismo olakšali i ubrzali proces štampe. Jer Vizartis štedi vaše vreme i novac.

Štampa

Bojama pričamo priče.

Naš jezik su boje. A komuniciramo ofset štampom, štampom najvišeg kvaliteta. Zahvaljujući najsavremenijim mašinama CIP3 generacije, proces proizvodnje je automatizovan i znatno ubrzan. Štampa se na proširenom B2 formatu pri maksimalnoj brzini od 15000 otisaka po satu, na standardnim ili specijalnim papirima.

Projektovanje

Stavljamo ideje na papir.

Kreiramo vizuelna rešenja i pripremamo fajlove za štampu. Ukoliko želite originalno rešenje prizvoda, odštampano na specijalnom kvalitetnom papiru, finalizirano nekim od naših posebnih procesa grafičke dorade, zakažite sastanak sa našim timom i dođite da vašu ideju sprovedemo u delo.

Projektovanje 3d modela

Mi stvaramo, nas kopiraju.

Za Vizartisov grafički studio nema prepreka. Dizajn ambalaže i displeja predstavlja posebnu kategoriju u našoj kući, zahvaljujući kojom prednjačimo na tržištu kada je u pitanju oglašavanje. Ambalaže odlikuju funkcionalnost, tehnička preciznost i najbolja iskorišćenost materijala od kojih se izrađuju.

Ambalaže se projektuju pomoću specijalnog programa Impact koji je kompatibilan sa uređajem za izradu probnih uzoraka High Speed Plotter Prodiga 0813 System, mašinama za sečenje i savijanje noževa, kao i laserskim uređajem za isecanje šperploče koja se kasnije koristi za proces štancovanja.