Provera fajlova Grafička montaža Štampa Dorada.

Put do savršenog proizvoda nije lak.
Zato za Vizartis utvrđen proces proizvodnje garantuje uvek dobro obavljen posao.

______________

Priprema

Proces proizvodnje započinjemo proverom vaših pripremljenih fajlova koje ste nam poslali u PDF formatu preko FTP servera, ili dostavili na CD-u, DVD-u ili USB uređaju. Priprema za štampu koja sledi, vrši se uz pomoć opreme Magnus 400 Quantum, CompactThermal 85, Prinergy EVO WS, TIFF downloader, Preps, Matchprint 400 Proong, Color Confirmation, CIP3 Console.

Montaža

Za grafičku montažu koristimo softver Prinergy Evo Workflow, kao i osvetljavanje ploča, da bismo dobili boju najpribližniju onoj na vašem fajlu. Finalni fajl je moguće poslati na proof-er i dobiti verni otisak tabaka koji će biti u štampi. Za proof se koristi Epson 7800 ploter sa Kodak softverom. Zahvaljujući CIP3 sistemu za grafičke ploče i Epson 780 ploteru u kombinaciji sa Kodak softverom, sveli smo mogućnost greške na minimum.

Štampa.

U zavisnosti od vašeg zahteva i količine materijala koji se štampa, koristimo sledeće mašine:

______________


KBA Rapida 75

Mašina koja štampa u 4 boje do B2 formata na standardnim i specijalnim papirima. Ima opciju za lakiranje i koristi se za veće tiraže štampanog materijala.

HEIDELBERG PRINTMASTER 2-COLOR OFFSET PRESS B2, MODEL 74-2 PM-P

Dvobojna mašina za B2 formate koja štampa dvostrano u samo jednom prolazu.

OFFSET PRINTING MACHINE HEIDELBERG SM52-2, B3 FORMAT

Mašina idealna za promotivni materijal. Štampa do veličine B2 formata, uglavnom manje tiraže.

KAMA FOLDER-GLUER PROFOLD 74

Mašina za lepljenje i savijanje materijala. Uz uštedu vremena obezbeđuje visoki kvalitet.

KAMA AUTOMATIC DIE CUTTER PROCUT 74 HFS

Namenjena za kvalitetnu i efikasnu obradu papira dimenzija 760x600mm nakon štampe. Koristi se za blindruk, tisak i štancovanje.

Dorada.

U finalnoj grafičkoj doradi proizvoda, izvode se sledeći procesi:
topla plastifikacija, savijanje, bigovanje, klamovanje, štancovanje, zlatotisak do formata B2, blindruk, tvrdo i meko povezivanje.

______________

Mašine za sečenje papira koje koristimo su:

Grafički nož PERFECTA 115 HTVC, Grafički nož Perfecta 92 TVC i Grafički nož Perfecta 76 TVC

Grafičku doradu obavljamo uz pomoć sledeće opreme:

Mašina za savijanje Heidelberg Modell Ti 52 2003 Haidelberg, Knjigovezačka presa ERBA TITAN 1, Mašina za bigovanje i perforaciju PIT STOP MINI, Mašina za savijanje PIT STOP FOLD SOLUTION, High Speed Plotter ProDigi 0813 System, Mašina za kaširanje LPA TYPE LPA5070, Klamer HOHNER EXACT, Mašina za plastifikaciju DELTA 606, Mašina za savijanje tabaka DBM 200, Mašina za vakumiranje SMIPACK S560, Binder HORIZON BQ-270, Mašina za brojanje papira MAX-BANTAM SHEET COUNTER 220 W SN:731-029, Mašina za šivenje knjiga Tul mašina.