Mi smo Vizartis, štamparija sa drugačijim pristupom.

Za nas štampanje nije samo zanat, već i umetnost. Već 20 godina stvaramo drugačiji pogled na svet štampe i otkrivamo vam njene tajne. Doveli smo tehniku i veštinu do savršenstva i sada oblikujemo vašu realnost. Gde vi vidite problem, Vizartis vidi izazov.

______________

Vizartis se ne hvali kvalitetom izrade i štampe svojih proizvoda. To se kod nas podrazumeva. Hvalimo se profesionalcima i visoko-obrazovanim stručnjacima u svom timu, jer ulažemo u njih kao što i oni ulažu u nas. Dok drugi brinu o novcu, Vizartis brine o ugledu. I svojim zaposlenima. Jer ljudi čine kompaniju.
Brinemo o zaposlenima, ali i o našim mašinama. Omogućavaju nam besprekoran kvalitet, a neke od njih su: HEIDELBERG PRINTMASTER 2-COLOR OFFSET PRESS B2, MODEL 74-2 PM-P, OFFSET PRINTING MACHINE HEIDELBERG SM52-2, KAMA FOLDER-GLUER PROFOLD 74, AUTOMATIC DIE CUTTER PROCUT 74, LASER COMB MTL 1521.

Još malo o nama...


Vizartis je moderna evropska štamparija koja se svojim drugačijim pristupom izdvaja na tržištu već 20 godina. Uz konstantno usavršavanje i inovacije u tehnologiji, stvorila je imidž pionira u oblasti štamparstva koji sve izazove prihvata sa lakoćom, a tako ih i rešava.

Uz pomoć 75 profesionalaca koji čine srž naše kompanije, postavljamo sebi sve više ciljeve, i pronalazimo sve manju konkurenciju.

Skupi materijali, neobični papiri i raznovrsne teksture dopuštaju vam da izmaštate svoj proizvod, a mi da vam ga u najkraćem roku predstavimo.

Vizartis prati najnovije trendove na tržištu, investira u tehnologiju i zaposlene, i ima najvernije klijente. I najbrojnije.


Bojimo budućnost u zeleno.

Uz visoki kvalitet proizvoda, negujemo i svest o zaštiti životne sredine, i zato poštujemo evropske standarde za očuvanje okoline.
Tečni otpad, kao i papir koji se reciklira, čuvamo u specijalnim hermetički zatvorenim ekološkim kontejnerima.Volimo zeleno. Drveće i prirodu. Papir. Odgovorni smo prema životnoj sredini. Pratimo i poštujemo evropske standarde o njenom očuvanju, recikliramo i brinemo o okolini.